De Advies- en Cadeauwinkel

Op een dag weet je het... I am leaving Holland! Ik ga naar Mexico!
Heb je advies nodig over jouw reis naar Mexico? Weet je niet waar je moet beginnen met het zoeken naar de juiste informatie?

Wil je je goed voorbereiden op jouw (langdurige) vertrek uit Nederland? Wil je jouw twijfels met iemand bespreken?

Zou je willen weten hoe je de meeste kans hebt om een verblijfsvergunning te krijgen? Of ben je jezelf aan het oriënteren op de mogelijkheden wat betreft werk?

Uit eigen ervaring weet ik dat er veel komt kijken bij een lang verblijf in Mexico, maar dat het zeker mogelijk is om die stap te nemen. Graag deel ik mijn ervaringen met jou betreffende onderwijs, verzekeringen, gezondheidszorg, immigratieprocessen, huisvesting in Mexico en nog veel meer. En ik adviseer je over wat je kunt doen om jouw reis naar Mexico soepel te laten verlopen. Laat het mij weten als je mijn hulp nodig hebt!   

Je kunt hieronder één van mijn diensten selecteren via de webshop. Mocht je voor de betaalde diensten trouwens niet over een credit card beschikken om de betaling via de Advieswinkel te verrichten geef me dit dan door. Dan kan ik je ook een tikkie toesturen. 

PS. Scroll ook wat verder naar beneden voor leuke Mexicaanse cadeau's en artikelen...

Een vrij leven leiden

Ik krijg veel vragen over werken in Mexico, over hoe je dit zou kunnen aanpakken en welke mogelijkheden er zijn. Meestal raad ik aan om remote werk voor een Nederlandse werkgever te verrichten of om zelf een online bedrijfje op te zetten. Dit geeft je namelijk enorm veel vrijheid en flexibiliteit. En als je eenmaal een mooie website hebt ontwikkeld, de juiste diensten of producten aanbiedt en dit goed weet te vermarkten dan kun je zelf zorgen voor inkomsten die binnen kunnen komen waar ter wereld jij je ook bevindt. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar vereist natuurlijk wel tijd en energie.
Er zijn professionals die van het coachen van mensen die remote werk willen opstarten hun specialiteit hebben gemaakt en nuttige informatie over dit onderwerp delen. Hieronder vind je een aantal cursussen en e-books die jou wellicht kunnen helpen zodat jij ook een vrij en onafhankelijk leven kunt leiden.

Oh ja, een klein beetje Spaans leren voordat je naar Mexico gaat is wel aan te raden. Ook daar kun je online hulp bij krijgen of een cursus voor volgen, zoals via NHA of via de website Preply die ik zelf gebruik voor online privelessen van een Mexicaanse lerares. Via deze link krijg je korting op de 1ste (proef)les.

Ondernemen via internet

Advies over starten bedrijf

Beleggen met Crypto

Advies over Crypto

Geld verdienen met je website

Advies over online bedrijf oprichten

Zelfstudie

Spaans leren

Rechstreekse vluchten naar Cancun met TUI

Hoe kan ik handelen in aandelen?

Extra tip! GRATIS e-book

In het gratis E-Book, “De Ultieme Gids Naar Winstgevend Traden” ontdek je wat er voor nodig is om een succesvolle trader te worden! Totaal plaatsonafhankelijk...

Handig voor op reis

Als je lange tijd in Mexico wilt verblijven is het raadzaam om in ieder geval de basis van het Spaans te beheersen. Er zijn immers niet veel Mexicanen die Engels spreken en als je jouw best doet om in het Spaans iets te zeggen oogst je veel respect. Ikzelf volg nog steeds online privé taallessen van een Mexicaaanse lerares. Dit bevalt mij erg goed en het is overigens zeer betaalbaar. Probeer het een keer uit zou ik zeggen! Via deze link ontvang je ook nog eens korting op een proefles.  

Ontvang KORTING op jouw proefles Spaans

Voorwaarden 


Zodra jouw bestelling en betaling voor een adviesgesprek binnen zijn neem ik contact met je op, via het door jou opgegeven e-mailadres, om een datum af te spreken voor ons (eerste) contact. (Of je ontvangt van mij op de dag dat het webinar plaatsvindt een link.) 

Mocht je reeds een vragenlijst hebben opgesteld dan kun je die al doormailen zodat we beiden goed voorbereid aan ons gesprek beginnen. Ik zal jouw vragen beantwoorden vanuit mijn eigen ervaringen en middels wat ik hier in Mexico om mij heen zie en beleef. Ik zal op de meeste van jouw vragen daarom antwoord kunnen geven en je anders doorverwijzen naar de juiste kanalen. Ik zal je goed op weg kunnen helpen met de juiste voorbereidingen!

Retourneren en ruilen


Alle aankopen zijn definitief. Het is dus niet mogelijk om mijn diensten te retourneren. Het ruilen van een dienst voor een andere is uiteraard bespreekbaar. 
NB. de cursussen en naslagwerken over online werk en beleggen en de producten worden door derden aangeboden, die daar de verantwoordelijkheid voor dragen. 

Mexicaanse schoenen
unsplash